RSV Logo

VeteranHaven som socialøkonomiskvirksomhed

VeteranHaven driver en socialøkonomisk virksomhed for at tjene penge til at fortsætte det gode arbejde.

Formålet med vores socialøkonomiske virksomhed er at skabe hensyntagende arbejdspladser og fortsat kunne drive haven, som et fristed for dem, der har brug for den. Vi har ansatte, der udfører praktisk arbejde som fx havearbejde for andre virksomheder.

De ansatte arbejder under vilkår, der tager højde for deres skånebehov – fx korte arbejdsdage.

Der er forskel på foreningen og den socialøkonomiske virksomhed.

Stedet VeteranHaven drives af en frivillig forening. Frivillige og deltagere i jobcenterforløb arbejder IKKE for den socialøkonomiske virksomhed – deres indsats er en del af foreningens alment nyttige arbejde.

VeteranHavens ansatte

Vi har ansatte på deltid og i fleksjob. Vi har en sekretær, mentorer, ansatte der arbejder for kunder og et par ansatte, der hjælper med de praktiske ting i haven.

Hvad er en socialøkonomiskvirksomhed?

En socialøkonomisk virksomhed er en virksomhed, der tjener penge på almindelige markedsvilkår, men har som formål at skabe en positiv forandring i samfundet.

Har virksomheden overskud skal det geninvesteres i virksomheden selv eller andre socialøkonomiske virksomheder. Der må altså ikke være aktionærer, der tjener på virksomheden, og der trækkes ikke penge ud af virksomheden.

Veteranhaven  |  Brovej 13b, Slots Bjergby   |   4200 Slagelse  |  Tlf. Nr.: (+45) 52 40 04 55  |  E-mail: administration@veteranhaven.dk |  CVR-nr.: 34746567  |