RSV Logo

 

 

 

Tak for støtten

Foreningen VeteranHavens projekter finansieres af frivillige midler.

Det betyder VeteranHaven er afhængig af legater og støtte fra fonde, private og virksomheder.

 

Se også hvem, der har støttet vores projekter under Igangværende projekter og Færdige projekter.

 

Har vi glemt dig eller jer, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Dette års sponsorer 

 

 

 

Velux Fonden støtter et samarbejdsprojekt med formål at skabe et stærkt, brobyggende samarbejde, for mennesker med psykiske lidelser og mistrivsel, så de får adgang til netværk og meningsfulde, diagnosefri og sygdomsfrie fællesskaber, som kan styrke deres trivsel og handlekraft. Partnere i samarbejdet er Sct. Hans Have i Roskilde, socialpsykiatrien i Roskilde og Slagelse kommuner, psykiatrien i Region Sjælland samt VeteranHaven. Vi skal sammen udvikle og afprøve samarbejdsmodeller til gavn for målgruppen.

Velux Fonden har doneret 5,76 millioner kroner til det fælles partnerskab. Veteranhaven takker for det fine sponsorat.

Læs mere om Velux Fonden her

 

 

Ellegaard Gottingen Minipigs A/S
Har doneret 10.000 kr. til brug i haven. VeteranHaven takker for det fine sponsorat.

Læs mere om Ellegaard Gottingen Minipigs A/S  her

 

Velliv Foreningen støtter indsatser som styrker den mentale sundhed og har doneret 50.000 kr. til VeteranHaven.

Midlerne er gået til inventar til havens deltagere, ansatte og frivillige, kommunikation og formidling, så vi kan holde os synlige som tilbud til vores målgruppe og sociale arrangementer for havens deltagere for at styrke sociale relationer, og at opretholde en god frivilligindsats. VeteranHaven takker for det fine sponsorat. 

Læs mere om Velliv Foreningen her

 

K. Juby Smith's Legat

K. Juby Smith’s Legat støtter bl.a. almenvelgørende og almennyttige formål, og har valgt at støtte VeteranHaven med 50.000 kr. Vi har bl.a. brugt donationen på forberedelser til etablering af Handicap wc, samt belægning på indkørsel og klargøring af området.

VeteranHaven takker for det fine sposorat.

Læs mere om K. Juby Smith’s her 

 

Forrige års sponsorer 

 

 Oak Foundation Denmark 

 

Tusinde tak til Oak Foundation Denmark der har givet støtte til vores kommende telthal.

Læs mere om Oak Foundation Denmark her

                                                            

 

 

 

Hellco Tools Aps.

  

 

 Hans Høj Lagerinventar A/S

Hans Høj logo

Hans Høj Lagerinventar A/S har sponseret lagerreol og omklædningsskab. 

 

 

 

 

 

 

15. Juni Fonden 

 

 15. Juni Fonden har på afgørende vis muliggjort at veteraner, deres pårørende samt andre borgere vil kunne nyde og bruge den mangfoldig natur her i VeteranHaven.

 

 

 

adena IT

adena IT  har gratis opbygget vores hjemmeside og yder gratis support.

 

 

 

 

Barslund A/S

 

Baslund A/S har gratis leveret 900 tons sten, de havde tilovers.

 

 

 

Bjernede Flagstang Industri

Bjernede Flagstand Industri har doneret vores 18 meter høje flagstang, som kan ses på lang afstand.

 Firmaet har siden skiftet navn til Flagstangskompaniet.

 

 

 

Københavns Lufthavne

Københavns Lufthavne har stået for at bygge et af vores dejlige sheltre.

Projektet var en del af et årligt talentforløb, virksomheden afholder for deres medarbejdere.  Tak til både Københavns Lufthavne og de deltagene medarbejdere.

 

 

 

 

 

 

Dangerous Goods Management har flere gange hjulpet os, når det brændte på.

 

 

 De Blå Baretter

 

 

 

 

 

  Deko Dekokration

DEKO Dekoration hjælper som laver flyers, skilte, tryk på vores tøj og i det hele taget er en god lokal sparingspartner. 

 

 

 

 

FIRMAIDRÆTTEN i Slagelse kommune

FIRMAIDRÆTTEN i Slagelse Kommune var de allerførste der støttede projekt VeteranHaven, tilbage i 2013. Via deres arrangement Xtrem Mandehørm blev der indsamlet, et fast beløb pr. deltager, som var medvirkende årsag til vi kunne realiserer vores drøm, om en flagplads i VeteranHaven. 

 

 

 

 

  Flemming Søgaard Nielsen

Camingvogn-001

Flemming havde denne campingvogn stående som han tænkte VeteranHaven måske kunne have glæde af. Det kunne vi!

Vi bruger den som indendørs pauserum og frokoststue når vejret driller lidt. Vi er meget glade for campingvognen og taknemmelig for at du tænkte på os.

 

 

 

 

 

 

 

 Det Danske Frimurer Laug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garderhusarregimentet 

GHR

Gardehusarregimentet  på Antvorskov kaserne i Slagelse Gardehusarregimentet har bl.a. doneret det store, flotte Dannebrogsflag til vores 18 meter høje flagstang. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haveselskabet

 

Haveselskabet

Haveselskabet har støttet VeteranHaven ved at være med til at etablerer vores bi-gård med masser af bi venlige planter.

Vi har desuden et godt samarbejde med den lokale afdeling og de lokale kredse.

VeteranHaven er selv medlem af Haveselskabet.

 

   

 

 

 

PileforeningenHedepil

Hanne Christiansen fra firmaet Hedepil har hjulpet os med pileflettet i haven.

 Vi har et dejligt samarbejde med Hanne og ser frem til et langt samarbejde om at udbrede kendskabet til pil.

Læs mere om pileflet på Pileforeningen.dk

 

 

 

logoHennecke Stauder

Hennecke Stauder ved Bisserup, har doneret en del stauder til VeteranHaven - en helt fantastisk gave. Det har været et stort arbejde at "ombakke" de mange planter og få dem flyttet til VeteranHaven, samt ikke mindst få dem plantet, men det er en dejlig opgave og vi nyder det, selv om det tager meget tid. Blomster er bare dejlige og de fylder dit sind med godt humør og stimulerer dine sanser. Herudover er de gode for alle vores insekter og ikke mindst vores bier. Som Bodil siger "gå ud og køb nogle blomster - du bliver glad i låget at det", og Bodil har så evigt ret. Vi er nogle veteraner der ikke har grønne fingre, men vi lærer det hurtigt og det er bare så afslappende og afstredssende at plante.

Læs mere om Hennecke Stauder på Henneske Stauder.dk

 

 

 

 

c8c08b711c77a65f93b7a1e6aa2fa625HJ Gruppen

Brdr. H&S Jensen, som er en del af HJ Gruppen hjalp VeteranHaven med en "gummiged" til at flytte en masse store sten og noget jord og uden jeres hjælp var det slet ikke lykkedes. Vi er meget glade for den store hjælp I ydede den dag, for der blev virkelig flyttet noget. Så skal I have maskine støtte, ja så er Brdr. H&S Jensen sagen.

Læs mere på Brdr. H&S Jensen 

 

 

 

Hoffmann A/S

Da der blev bygget en ny rundkørsel på Brovej stod Hoffmann for arbejdet og der var en masse råjord i overskud. Hvor skulle de gøre af det? Løsningen blev at kører det ud til VeteranHaven og vi var glade for at aftage jorden til vores have projekt. Tak til Hoffmann for jeres søde måde at være på og tak til de flinke medarbejdere som vi hyggede os med i de mange dage kørslen stod på.

Læs mere om Hoffmann på Hoffmann.dk

 

 

kammerstskabsstoetteKammeratstøtteordningen (KSO)

VeteranHaven har fået støtte fra Kammeratstøtteordningen til afholdelse af vores arrangement da vi indviede flagpladsen. Med KSO støtte var det muligt at vi kunne tilbyde lidt at spise og en sodavand til de mange gæster der havde lagt vejen forbi VeteranHaven den 5. maj 2014. Stor tak til KSO for jeres støtte og hjælp hvilket gjorde at det blev en endnu bedre dag.

Læs mere om Kammeratstøtteordningen på KSO

 

 

 

 

 

 

 

30LGKøge og Omegns Garderforening

I november 2013 havde Køge og Omegns Garderforening, ved min gamle klassekammerat Henrik Agerlin, inviteret VeteranHaven til Køge idet der var torvedag op mod jul. Vi var alle ude med raslebøsserne for at samle ind til arbejdet i VeteranHaven. Det gav et pænt lille beløb, og herudover valgte Køge og Omegns garderforening at smide et ekstra beløb oven i, så vi kunne realiserer vores drøm om en flagplads i VeteranHaven. Et kæmpe stort tak til alle jer søde mennesker og vi har aftalt at komme igen i julen 2014.

Læs mere om Køge og Omegns Garderforening på Køge og Omegns Garderforening

 

 

 

 

 

 

 

133525908501Landudvikling Slagelse

Landudvikling (LAG) Slagelse er én ud 57 lokale aktionsgrupper i Danmark. LAG Slagelse støtte udviklingen i landdistrikterne i Slagelse kommune. I samspil med lokalsamfundets borgere, foreninger og erhvervsliv skal LAG skabe økonomisk udvikling og attraktive levevilkår i landdistrikter. LAG Slagelse støtter op om  VeteranHaven, i vores bestræbelser på at gøre en forskel og tilbyde gode levevilkår i lokalområdet. Såfremt vi kan få finansieret projektsummen, kan dokumenter 2.000 frivillige arbejdstimer, har betalt alle regninger den 1. juli 2015 og vores regnskab bliver godkendt af ministeriet, er der mulighed for at vi modtager økonomisk støtte. Hvis vi ikke når det er der ingen økonomisk støtte at hente. Vi er meget taknemmelige og ydmyge over den tillid bestyrelsen i LAG Slagelse har vist os, og vi gør alt for at gøre VeteranHaven til en godt tilbud for befolkningen.

Læs mere på Landudvikling Slagelse

 

 

 

SpillehalMini Las Vegas

Johanes Petersen der ejer spillehallen "Mini Las Vegas" i Rosengade 15 i Slagelse har også hjulpet VeteranHaven. Vi skylder dig en stor tak Johanes fordi du tænkte på os og helt uopfordret ringede til os.

Du kan besøge Johannes i Mini Las vegas i Rosengade 15 i Slagelse.

 

  

 

 

 

 

topbannerSkov og Havehuset i Slagelse

Skov og Havehuset i Slagelse hjælper Veteranhaven med bl.a. service på vores maskiner og diverse reservedale, og er altid klar med en masse gode råd til os om hvad vi skal gøre og afdække vores behov for at passe VeteranHavens store areal.

Læs mere om Skov og Havehuset på Skov og Havehuset.dk

 

 

 

Skel.dk Landindspektører

De flotte luftfotos af VeteranHaven er sponseret af Michael Thomsen fra Skel.dk i Slagelse. De er optaget fra en drone der flyver over haven og tager billeder der herefter sammensættes. Hvis du skal have taget luftfotos kan vi varmt anbefale Skel.dk og deres dygtige drone fører. Skel.dk er også gode til at måle din grund op og afsætte højdekoter så klik ind på Skel.dk

Se mere på Skel.dk

 

 

Slagelse Transportcenter

Jens-Ole Larsen fra HLS Fragt A/S Slagelse Transportcenter A/S blev VeteranHavens redningsmand da vi skulle have transporteret en masse planter hjem. Jens-Ole er en mand med hjertet på rette sted og vi kan godt forstå at hans virksomhed blev kåret årets Transportvirksomhed 2013. Stor tak til dig Jens-Ole og til dine gode medarbejdere der altid er klar til at give en hånd.

Se mere på Slagelse Transport Center 

 

 

SSOPStøt Soldater & Pårørende (SSOP)

VeteranHaven har fået støtte til vores projekt, med at hjælpe veteraner og deres pårørende, fra Støt Soldater pårørende. Med jeres støtte er det muligt for os få etableret vores hønsegård, som bliver ét af de mange levende projekter i VeteranHaven. Dyr er godt for os og vi får noget at se på, finde ro i og tage os af. Med jeres hjælp bliver en stor drøm til virkelighed for os veteraner. Herudover vil vores børn også få stor glæde af dyrene.

Læs mere om Støt Soldater & Pårørende på SSOP.dk

 

 

 

 

Sydbank - TrelleborgFonden 

TrelleborgFonden, der administreres af Sydbank, har sammen med TrygFonden tilsikret at vi kan bygges vores minni udgave af vikingeborgen Trellborg. Vi kalder den Veteranborg og det er her vi skal dyrke vores grøntsager og urter. Vi er glade for at Sydbank ved TrelleborgFonden har gjort det muligt for os at få realiseret dette for os meget vigtige projekt. At se noget vi selv har såret, vokse op og så høste frugten af vores arbejde.

Læs mere om TrelleborgFonden og sydbank på TrelleborgFonden og Sydbank

 

 

 

 

 

SwientySwienty A/S

Da vi skulle have bier i VeteranHaven søgte vi råd og vejledning om materiel m.v. hos Swienty i Sønderborg. Vi har mødt stor velvilje og har fået en masse gode råd og vejledning om forskelligt materiel til denne spændende og interessante bi-beskæftigelse.

Læs mere om Swienty på Swienty

 

 

 

 

 

Teglbrændergården

Pilehegnet omkring bi-gården er blevet købt hos Teglbrændergården og der har leveret det kvit og frit samt været behjælpelig med at flette vores vikingehegn omkring vores bi-gård. 

Læs mere på Pilestiklinger.dk

 

 

 

 

 

 

TrygFonden

TrygFonden har været med til at tilsikre at vi kan dyrke grøntsager i VeteranHaven. Med TrygFonden støtte kan vi nu opfører en helt speciel køkkenhave der udformes med inspiration fra vikingeborgen Trelleborg, der ligger et par kilometer fra VeteranHaven. Vi kalder køkkenhaven for Veteranborg og her skal bygges højbede i egeplanker som vikingeskibe, en klosterhave med inspiration fra Antvorskovkloster der også ligger i nærheden samt vikingehus til ænder m.v. Vi er meget glade for den flotte donation og glæder os til at se det færdige resultat.

Læs mere om TrygFonden på TrygFonden

 

 

 

 

 

 

Veterancenteret (VETC)

Projekt VeteranHaven har fået støtte fra Veterancenteret til aktiviteter for veteraner, deres pårørende og ikke mindst veteranernes børn. Herudover har vi et godt samarbejde med VETC for at kunne hjælpe andre veteraner på vej tilbage til et helt liv.

Læs mere om Veterrancenteret på Veteran.forsvaret.dk

 

 

Logo med adresse-NY1.JPG-for-web-NORMAL1XL-BYG Grønvold & Schou A/S

I et projekt som VeteranHaven skal vi bruge mange materialer, fordi vi selv skal bygge det hele som en del af terapien i at få det godt igen. Grøndvold & Schou byggemarked er et stort og veludstyret byggemarked med næsten alt det vi skal bruge. XL-byg støtter VeteranHaven via en god rabat ordning, indsættelse af et årligt støtte beløb på vores konto i byggemarkedet samt en masse god service og rådgivning. Så hvis du skal bygge noget, så er Grønvold & Schou stedet. 

Læs mere på XL-byg.dk

 

 

Bagger Låse & Alarm A/S

VeteranHaven vil gerne takke Bagger Låse & Alarm A/S i Slagelse, for god støtte, vejledning og rabat ved køb af et arkivskab til VeteranHaven.

Læs mere på BAGGER LÅSE & ALARM A/S

 

 

NTI CADcenter A/S

NTI CADcenteret i Værløse, støtter VeteranHaven med en licens på et REVIT tegneprogram, så vi kan få tegnet alle de ting vi skal have bygget, her i projektet i et målfast og professionelt set-up. Vi er meget glade for jeres støtte, og vi får virkelig trænet vores hjerne når vi skal arbejde med programmet.

Læs mere på NTI CADcenter A/S

 

 

 

 

 

 SEAS-NVE

SEAS-NVE er et regionalt forsyningsselskab der støtter lokale initiativer i det forsyningsområde de dækker, der kommer fællesskabet til gode i lokalområdet.
VeteranHaven får støtte til at udbygge eksisterende og opføre nye tilbud til tilskadekomne veteraner samt fysisk og psykisk sårbare personer.

Læs mere på SEAS-NVE

 

 

Vi har modtaget en flot donation til en ny stander til vores flagstang. VeteranHaven takker mange gange.

Læs mere på  www.langkilde-flagfabrik.dk

 

Vi har været så heldige at DLF Trifolium i Roskilde har doneret 2 Kg blomsterfrø til vores engmark her i VeteranHaven.
Tak til Marianne for at kontakte DLF. Nu kan Kim, vores veteran og økolandmand, komme i gang med at forberede jorden og snart få sået nogle flotte frøblandinger.
Læs mere på  WWW.DLF.DK 

 

Veteranhaven  |  Brovej 13b, Slots Bjergby   |   4200 Slagelse  |  Tlf. Nr.: (+45) 52 40 04 55  |  E-mail: administration@veteranhaven.dk |  CVR-nr.: 34746567  |