Aktiviteter:


Familiedage:

På familiedagene er det de sårede veteraner og deres familie der er i fokus. Vi ønsker at skabe en god oplevelse for alle parter, hvor veteranen, sammen med andre kammerater og familien, får en god oplevelser, baseret på tillid, tryghed, varme og empati og forventeligt kan se sig selv komme igen i VeteranHaven og indgå i det kammeratlige fællesskab i vejen tilbage til livet. Der vil også være rig mulighed for de pårørende til at få lettet hjertet og finde accept og forståelse omkring den fælles udfordring, den kan være, at leve sammen med en såret veteran.Vi i Venneforeningen står for de praktiske opgaver, samt den social hygge og leg med børnene omkring bålet og shelteret i børneområdet. Dette er en hjertesag for os. Der vil være tre familiedage i 2016, søndag den 29. maj, søndag den 26. juni og søndag den 25. september. Alle dage fra 14 til 16 i VeteranHaven.

 

Åben have:

Søndag den 17. juli 2016 er der Hashøjdag og vi holder åbenhave fra 10 til 16. I samarbejde med bestyrelsen vil der være rundvisning og honning arbejde. Vi står for de praktiske opgaver, bålaktiviteter, m.v. Har vi nogen der er interesseret i at foretage rundvisning kan du blive trænet i denne opgave. Hvis du er interesseret i honning arbejde er der også her en mulighed for at lære mere og lære fra sig. Vi har også talt om at lave noget mad over bålet. Måske har du en god ide?

 

Flagdag for Danmarks udsendte:

Mandag den 5. september 2016 afholder VeteranHaven traditionen tro flagdag for Danmarks udsendte.
Arrangement starter klokken 1800 og er et socialt arrangement for veteraner og deres pårørende samt andre der støtter op om sagen. Vi er med til at arrangerer, står for det praktiske, leger med børnene og hygger os samme med alle de fremmødte.


Søndag den 4. september kl. 1400 til ? vil en lang række flagsmykkede motorcykler gæste VeteranHaven for at hylde veteranerne og deres familier. I samarbejde med bestyrelsen, biker klubben "Den gode stil" og os fra Vennefoerningen skal vi arrangerer denne dag. Vi skal alle have noget at spise, finde plads til motorcyklerne og så skal vi nyde alle de flotte maskiner og snakke med de søde bikere.

 

Juletræstænding:

En ny tradition i VeteranHaven er at vi sammen skal tænde vores 18 meter høje juletræ, søndag den 27 november, 1. søndag i advent, synge sange og gå rundt om træet, så ingen bliver snydt for at have muligheden for et socialt fællesskab med andre kammerater, venner, familie, naboer med flere. Vi starter 1600 og slutter kl. 1800. Vi skal stå for æbleskiver, varm kakao, slikposer til børnene, finde julemanden og han kane m.v. Vi skal have gjort haven klar med bålfade, lanterne m.v. så der er brug for alle hænder på denne dag hvor vi strter den søde juletid op.

 

Havedage:

Det er også tanken at vi kan være med i havearbejdet på en lørdag eller en søndag, når der er plantedage, hækklipning m.m.

 

Andre aktiviteter:

Vi er jo lige statet, men har masser af ideer og vi håber du har lyst til at være med og komme med ideer til hvad og hvordan vi kan være den bedste venneforening i landet.

 

Se mere om aktiviteterne på Oplevelser - Arrangementer/Kalender

 

Veteranhaven  |  Brovej 13, Slots Bjergby   |   4200 Slagelse  |  Tlf. Nr.: (+45) 28 94 12 01  |  E-mail: kontakt@veteranhaven.dk  |  CVR-nr.: 34746567  |