Kalender

Arrangementer:

 

Åben have:

VeteranHaven holder traditionen tro åben have. Det er i forbindelse med Hashøjdagen. Det foregår den 21 juli 2019. Der vil være rundvisning, honning arbejde, bålaktiviteter, m.v. Alle er velkomne.

 

Run For Vets:

Motorcykel klubben "Den Gode Stil" har en dejlig tradition med at fejre danske veteraner i VeteranHaven hvert år. I år bliver det søndag det søndag den 11 august. Vi håber igen på super vejr. Sidste år var der 126 motorcykler!

Der startes som vanligt fra Antvorskov kaserne og køres en tur igennem Slagelse by og ankommer til VeteranHaven omkring kl. 1400. Der vil være rig mulighed for at sparke dæk, se de mange flotte motorcykler og få en god snak med bikerne.

 

Flagdag for Danmarks udsendte:

Torsdag den 5. september 2019 afholder VeteranHaven traditionen tro flagdag for Danmarks udsendte. Arrangementet er primært for at give veteraner, der ikke har kræfter til de store flotte parader, en mulighed for at samles og mindes under mere rolige forhold, sammen med kammerater, venner og pårørende.

Klokken 1800 vil vi afholde vores veteran arrangement, for veteraner og deres pårørende med social hygge, leg med børnene og lidt spisning. Alle veteraner og pårørende er velkomne.

 

Juletræstænding:

Igen i år kommer julen til VeteranHaven. Det sker søndag den 1. december, 1. søndag i advent. Julemanden har lovet at kikke forbi, og hvis der kommer sne har jeg min kane med lover han. Julemanden tænder vores 18 meter høje juletræ, sammen med børnene, vi synger julen ind og går om træet. Alle får mulighed for socialt fællesskab med andre kammerater, venner, familie, naboer med flere. Vi starter kl. 1530 og slutter kl. 1700. Vi vil have æbleskiver, varm kakao, slikposer til børnene m.v. Alle er velkomne.

 

Bestyrelssmøder:

VeteranHaven afholder bestyrelsesmøder fem gange om året. Alle dage fra kl. 1700 til 1900.

 

Generalforsamling:

VeteranHaven afholder generalforsamling tirsdag den 20. marts, kl.1830, på Korsør Bibliotek.

 

Veteranhaven  |  Brovej 13, Slots Bjergby   |   4200 Slagelse  |  Tlf. Nr.: (+45) 28 94 12 01  |  E-mail: kontakt@veteranhaven.dk  |  CVR-nr.: 34746567  |