Så nåede vi frem til den 17. december og dagen for udlevering af julekurvene, der skal sikre at seks veteranfamilier også får en god og tryg juleaften, ligesom alle andre.
Det hele er sat i gang af en veteran, og hans kære hustru, der begge har haft, og fortsat har deres gang her i VeteranHaven. Det startede sidste år, og nu gør vi det så igen.
Efter vores opslag, her på siden, har det væltet ind med støtte. Det skal I alle have en kæmpe tak for. I har doneret pengebeløb, der er omsat i gavekort til legetøj og ferske varer til familierne. En fornuftig kurv der kan bruges til andet efter jul, kage dåser osv.
Jeanette Hansen der selv har været soldat og gift med en soldat, driver i dag smørrebrød forretningen ”Hos Jomfruen” i Korsør, og har doneret flotte flæskestege, med rødkål og kartofler. Et stort knus til dig Jeanette.
Anders Boserup, der er veteran fra Irak hold 7, har doneret drikkevarer, mange drikkevarer. Anders har tillige været ude i sit netværk, og skaffet stort set alt det vi havde forestillet os, der skulle til en juleaften og mere til.
Anders har ligesom mange andre, haft sine kampe efter hjemkomsten, men har i dag virksomhederne studenterbolaget og AM Breweries. Anders ringede til mig i forrige uge, og her i fredags modtog vi så flere paller af drikkevarer, mad og andet godt, så vores seks familier nu kan få en dejlig jul.
Anders fortalte hvorfor: “Jeg læste opslaget, og tænkte med det samme, det skal de ikke bruge penge på, det skaffer jeg til dem, for selvom vi ikke længere er soldater, så handler det om det broderskab der stadig eksisterer, uafhængigt om jeg kender soldaterne eller ej. Jeg ved hvordan det er at være i deres sted, og derfor vælger jeg at støtte op om dem, for de har alle gjort deres pligt, og været ramt af kampene både i missionerne og herhjemme. For mig er det en mindre ting, for disse seks familier, betyder det at de kan få en jul, ligesom jeg har min jul med min familie. Vil altid støtte op om veteraner, for der er stadig mange der kæmper; dette gør en stor forskel for en mindre gruppe, og næste år - skal vi sætte det endnu mere i system, og se hvor langt vi kan nå ud, for jeg vil gerne være med til at sikre mange flere familier en rigtig glædelig jul”
Vi er meget taknemmelig for de mange ting som du Anders, har fået organiseret og støttet op med. De seks familier er fundet af Veterancenterets socialrådgivere og opsøgende medarbejdere, uden deres støtte havde vi ikke kunnet hjælpe de berørte familier. Stor tak til Veterancenteret.

Vi glæder os til at gøre en forskel igen til næste år - med fælles kræfter når vi langt.

Tak fordi I alle har været med til at støtte op om og sikret at vores veteranfamilier får en god juleaften.

 

 

Veteranhaven  |  Brovej 13, Slots Bjergby   |   4200 Slagelse  |  Tlf. Nr.: (+45) 28 94 12 01  |  E-mail: kontakt@veteranhaven.dk  |  CVR-nr.: 34746567  |