Hjælp os med at hjælpe andre

Fundament

VeteranHaven er en frivillig almennyttig forening - med et socialøkonomisk fundament - "not-for-profit".

Vi arbejder alle frivilligt og gratis, og alt hjælp og støtte går udelukkende til det fortsatte almennyttige arbejde i foreningen.

Foreningen har eget CVR-nr.

Financiering

I etableringsfasen søger vi finansiering ved donationer, sponsorater, fonds- og legatansøgninger, medlemskontingent, gaver, m.v.

Økonomisk bæredygtighed opnås igennem medlemskabsindtægter af foreningen, salg i gårdbutikken, entre til besøgshaven, udlejning af mødelokale, afholdelse af særlige arrangementer og erhvervslivs aktiviteter, fortsatte sponsorater, gaver, frivillighed m.v.

Din støtte hjælper

Din støtte hjælper, stor som lille, alt er velkommen.

Vil du støtte os økonomisk, ved at give os et bidrag, kan du indbetale et beløb på:

Reg. nr. 1551

Konto 11289509

Husk at skrive "støtte" og dit "navn" i emnefeltet.

Eller du kan bruge Mobile Pay til telefon nummer: 21 84 45 10

Vores Cvr-nr. 34746567

Veteranhaven  |  Brovej 13, Slots Bjergby   |   4200 Slagelse  |  Tlf. Nr.: (+45) 28 94 12 01  |  E-mail: kontakt@veteranhaven.dk  |  CVR-nr.: 34746567  |