Bliv medlem af fælleskabet

Medlemsskab

Et medlemskab af VeteranHaven giver dig et tilhørsforhold til foreningen, du støtter et vigtigt frivilligt arbejde, og det giver dig samtidig gratis entré til besøgshaven, i åbningstiden, samt til visse arrangementer.

Det årlige medlemsskab gælder for et kalender år, men hvis du melder dig ind nu, gælder det frem til marts 2016, hvor vi åbner som besøgshave.

Er du veteran (beslutnings meldem) koster det 100 kr. om året.

Er du ikke veteran (støtte medlem) koster det 200 kr. om året.

Er du en organisation, en forening, en institution eller et firma koster det 1.000 kr. om året, men udløse 5 medlemsskaber, til fri afbenyttelse efter jeres bestemmelser.

Du behøver ikke at være medlem for at gøre brug af vores tilbud, men vi håber du har lyst til at knytte bånd med os!

Hvad skal vi bruge af oplysninger fra dig?

Du skal sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på  telefon 2894 1201 og oplyse:

Fornavn.

Efternavn.

Adresse.

Postnummer.

Mail adresse.

Telefonnummer.

Om du er veteran.

Du kan overfører din betaling til:

Reg. nr. 1551

Konto 11289509

Husk at skrive "medlem" samt "navn" i emne feltet.

Du kan også bruge Mobile Pay til telefon nummer: 21 84 45 10

Veteranhaven  |  Brovej 13, Slots Bjergby   |   4200 Slagelse  |  Tlf. Nr.: (+45) 28 94 12 01  |  E-mail: kontakt@veteranhaven.dk  |  CVR-nr.: 34746567  |